Merken

Dominique Hairstyling kapper / kapster aan huis in Almere

Dominique Hairstyling werkt uitsluitend met professionele kappersmerken.

Van o.a. L’Oréal Professionnel, ME Professional, Goldwell, Wahl Professional, Jaguar, Kyone.

L’Oréal Professionnel

L’Oréal is een wereldwijde marktleider, met een exclusieve aanwezigheid in kapsalons.
Constant vooruitstrevend naar de perfecte schoonheidsproducten, wordt L’Oréal geïnspireerd door de diversiteit van schoonheid om te innoveren.

Geheim: Innovatieve producten, getest en goedgekeurd door de grootste namen in de kappersbranche. Voortdurend strevend naar het behouden van de hoogste kwaliteitsnormen in termen van prestatie, comfort en veiligheid.

Signatuur: Eugène Schueller, een ware pionier op het gebied van onderzoek, gebruikte zijn expertise om betrouwbare oplossingen te bieden voor de behoeften van kappers en creëerde de eerste haarverf genaamd Oréal. Sinds 1909 heeft L’Oréal Professionnel continu toonaangevende haartechnologie voorzien voor kappers en consumenten, om aan hun haar behoeften en verwachtingen te voldoen.

Toewijding: Onze waarden zijn gericht op kappers. L’Oréal Professionel is toegewijd aan het helpen van kappers in hun dag-tot-dag praktijk, door het verbeteren van hun werkomstandigheden en leert hen de laatste stylingsmethoden en het ontwikkelen van diensten die hun expertise laat zien. L’Oreal Professionel is ook inzetten voor de ontwikkeling van hoogwaardige. Milieuvriendelijke producten.(lorealprofessionnel.nl)

Goldwell

Goldwell focust zich binnen die filosofie op een nauwe samenwerking met salons, om binnen die salons tot duurzame waardeontwikkeling te komen. Goldwell begrijpt dat partnerschap verder gaat dan geweldige producten alléén. Met een team internationale en gepassioneerde stylisten in de gelederen weet het merk precies wat kappers nodig hebben qua producten én qua samenwerking. Goldwell begrijpt kappers niet alleen, ze denken zoals kappers.

Professionele resultaten.
Of het nou gaat om haarkleuring, hair care, stylingsproducten, smoothing, conditioner of shampoo.. Alle producten van Goldwell zijn ontwikkeld voor kappers en belangrijker, dóór kappers. Professionele resultaten gegarandeerd dus: technische voorsprong die een moderne manier van werken mogelijk maakt.(goldwell.nl)

Kyone

Professionele kappers-scharen.
Kyone is al bijna 20 jaar één van de meest toonaangevende scharen merken in de professionele kappersmarkt. Elke professionele stylist zal tussen de –voornamelijk ergonomische- professionele kappers-scharen een model kunnen vinden dat perfect bij uw knip wensen past.(kyone.nl)