Over Dominique Hairstyling

Dominique Hairstyling thuiskapper / thuiskapster in Almere

Welkom op de website van Dominique Hairstyling – Uw Thuiskapster in Almere!Dominique Hairstyling thuiskapper / thuiskapster in Almere

Mijn naam is Dominique Kassteen, na bijna 10 jaar in meerdere kapsalons gewerkt te hebben vond ik het tijd om de knoop door te hakken en in 2012 mijn eigen bedrijf als thuiskapster in Almere te beginnen.

Iedere dag weer ga ik als thuiskapster met plezier op pad van klant naar klant om hun haar weer helemaal op en top te maken.
U kunt bij Dominique Hairstyling terecht voor alles wat u ook in de kapsalons kunt krijgen maar dan bij u aan huis in Almere.

Behandelingen zoals knippen, kleuren, permanenten van haar maar ook de allerkleinste zitten bij Dominique Hairstyling in de stoel. Ik werk met professionele producten van L’Oréal Professional, ME Professional, Goldwell.

Voor eventuele voorbeelden/ideeën staan op de facebook pagina van Dominique Hairstyling veel foto´s van kapsels,kleuren en dergelijke en op mijn Portfolio pagina(klik hier).

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan contact op via contactpagina van deze website of stuur een persoonlijk bericht via Facebook.

Met vriendelijke groet,
Dominique Hairstyling

Uw kapster/kapper aan huis in Almere